Over ons

Al meer dan 25 jaar een familiebedrijf

Ons bedrijf is van oudsher een traditioneel akkerbouwbedrijf dat Adhémar van Waes in 1975 heeft overgenomen van zijn oom (ook Adhémar van Waes). Het bedrijf is gesitueerd in de ‘Oude Polder’ tussen Zuiddorpe en Westdorpe op steenworp afstand van de Belgische grens met Zelzate en Wachtebeke. In 1992 is het bedrijf gestart met een graszodenkwekerij. De zandgronden in en om Zuiddorpe zijn niet alleen heel geschikt voor asperges, maar ook uitermate geschikt voor het kweken van graszoden. Wat is begonnen als een kleine neventak is inmiddels uitgegroeid tot de hoofdtak van het bedrijf. Van Waes Graszoden is inmiddels een gevestigde waarde in de regio Zeeuws-Vlaanderen, West- en Oost-Vlaanderen.

Naast het traditionele akkerbouwbedrijf en de graszodenkwekerij is er sinds 2011 tevens een bescheiden loonwerktak opgestart waarvoor we diverse akkerbouwgerichte landbouwwerkzaamheden uitvoeren voor derden.

Wij hebben in ons bedrijf alles in eigen beheer. Van het voorbereiden van de percelen, het inzaaien en het onderhoud van de velden tot het snijden en afleveren bij de klant. Samen met een team van 8 personen werken we dagelijks om te kunnen garanderen dat we u een goede kwaliteit graszoden kunnen leveren.

In 2016 hebben Jos en Attie het bedrijf overgenomen van de ouders van Jos en oprichters van het bedrijf: Adhémar en Agnes.